DutchEnglishFrenchRomanian
Social media:
Sună-ne acum :
+40 721 988 588
Sună-ne:
+40 721 988 588
Agenție Web Design Cluj By Creativ24
24

Creare conținut, content marketing

Servicii
Copyrinting

Creare conținut text, content marketing și copywriting

Orice prezență în mediul online are nevoie, pentru o cât mai bună promovare și acoperire digitală, de producția de conținut, fie că este vorba despre un site de prezentare, corporate sau de un magazin online, de o revistă online, de un blog sau de un articol de prezentare.

Crearea de conținut de calitate cât mai detaliat, de interes pentru utilizatori și relevant pentru motoarele de căutare este unul dintre cele mai importante criterii pentru poziționarea optimă în motoarele de căutare și optimizarea SEO.

De ce Creativ24?

Nu ne mulțumim cu "E BINE ȘI AȘA"

Suport Nelimitat

Suntem alături de tine 24/7
Servicii

Conținut de calitate și relevant

Pentru a crea o prezență online competitivă, vă recomandăm să vă creați conținutul ținand cont de cuvintele cheie (sau expresiile) pe care doriți să le promovați, de locul în care va apărea și de canalele alese pentru a ajunge la publicul țintă.

Rezultate
rapide
Eficiență
maximă
Calitate
garantată

Principalele obiective ale creării unui conținut de calitate sunt:

Oferă vizitatorilor sau utilizatorilor cele mai bune informații de care au nevoie;
Educă și menține contactul cu clienții și publicul țintă;
Furnizează date relevante motoarelor de căutare
Oferă conținut detaliat și captivant pe care să îl consulte părțile interesate;
Accesibil pentru cât mai multe persoane care caută un anumit subiect;
produce conversii (cereri de ofertă și vânzări).

  Creare conținut (text și grafică) de calitate și relevant

  O strategie web solidă este piatra de temelie a oricărui site web de succes. Pentru ca motoarele de căutare să indexeze bine un site web, este nevoie de conținut de înaltă calitate. SEO copywriting înseamnă crearea de text foarte atractiv și atrăgător pentru vizitatori pentru a-și satisface nevoile și pentru a ajuta un site să obțină o poziție mai bună în SERP-urile (Search Engine Results Pagini).

  SEO îi ajută pe utilizatorii de internet să vină pe site-ul tău, conținutul îi ajută să găsească ceea ce caută și să ia măsuri (cumpără, înscrie, done etc.) cu scopul final de conversie.

  Pentru a fi cât mai util pentru un site web, întregul conținut text, grafic, imagine sau video trebuie conceput încă de la început cu ideea sa principală, cuvintele cheie sau frazele cheie.

  În acest sens, agențiile de design și creație precum Creativ24, care oferă și servicii de scriere de conținut și copywriting, pot fi în multe cazuri un factor de diferențiere față de concurență.

  Realizarea de conținut de calitate

  Primul serviciu de scriere de conținut este de a scrie text care va fi afișat pe site web. Scrierea și structura sa bună sunt esențiale pentru optimizarea SEO. După faza inițială, recomandăm constant realizarea de texte optimizate SEO pentru a îmbogăți conținutul și a arăta motoarelor de căutare că este un site dinamic cu știri care merită afișate. În anumite cazuri, pentru a crește eficiența, este necesară crearea paginilor de destinație pentru evenimente, postări pe blog, postări pe rețelele de socializare, buletine informative, comunicate de presă, știri, interviuri, articole de email marketing, descrieri de produse etc.

  Experiență

  Crearea de conținut de înaltă calitate într-o limbă specifică canalului, zonei țintă și intenției de comunicare alese nu este deloc o sarcină ușoară. Este nevoie de multă experiență și talent pentru a proiecta fiecare dintre tipurile de text de mai sus, care sunt apreciate de utilizatori și împuternicite de motoarele de căutare. Cu alte cuvinte, serviciile profesionale de content marketing și copywriting sunt necesare pentru a asigura o prezență online ridicată.

  Odată cu apariția online-ului, peisajul marketingului de conținut s-a schimbat și s-a îmbunătățit foarte mult. Într-un mediu online, promovarea conținutului a devenit mai eficientă și dă rezultate măsurabile datorită varietății de mesaje și a capacității de a utiliza instrumente avansate pentru a vizualiza performanța campaniei.

  În plus, conținutul premium unic va asigura performanțe excelente pe termen mediu și lung în atragerea și reținerea vizitatorilor în propriul mediu online (site web, rețea socială etc.), oferind cel mai bun raport calitate-preț între performanță și costuri (inițiale).

  Care sunt cele mai utilizate tipuri de producție de conținut pentru marketing online?

  Producerea și publicarea de conținut de calitate este unul dintre factorii care contribuie la obținerea celei mai bune poziții în rezultatele căutării oferite potențialilor clienți.

  Cu cât informațiile de pe site-ul dvs. sunt mai bine structurate, bine concepute, detaliate și bine scrise, cu atât este mai probabil ca acestea să fie apreciate de motoarele de căutare.

  Nu doar realizarea de conținut text, imagine și video pentru site este importantă, ci absolut tot ceea ce publicați în mediul digital, în paginile de social media, pe canalul de Youtube, în reviste de specialitate, publicații online centrale, bloguri, forumuri etc.

  Iată cele mai importante forme de conținut care ajută la creșterea și obținerea unui scor SEO bun:

  descrierea de produse și servicii;
  articole de blog, noutăți, evenimente;
  noutăți trimise prin email;
  newslettere, e-mail marketing;
  ghiduri de cumpărare;
  advertoriale și articole de promovare;
  postări pe social media;
  conținut (audio) – video;
  grafică, imagini, infografice;
  podcast-uri, webcast-uri, webinare, interviuri, seminarii online;
  topicuri și comentarii pe forum-uri,
  studii de caz, documentații;
  răspunsuri la rubrici de întrebări (FAQ);
  e-books
  Care este rolul marketing-ului prin crearea de conținut?

  Astăzi, odată cu dezvoltarea tehnologiei și accesul nelimitat la internet, marketingul de conținut s-a diversificat și este mai puternic ca niciodată.

  De aceea, abilitatea de a ști ce să scrie, unde să scrie și cum să scrie a devenit un instrument important în arta de a vinde și de a păstra legătura cu clienții actuali și potențiali.

  Crearea, publicarea și distribuirea de conținut pentru un public țintă ales este cea mai importantă modalitate de a vă stimula afacerea și de a obține cele mai bune rate de conversie.

  Aplicarea unei strategii de marketing de conținut aduce următoarele beneficii:

  Marketingul de conținut presupune dezvoltarea de conținut bazată pe anticiparea și satisfacerea nevoilor reale de informații ale clienților. Pentru a-și atinge obiectivele, trebuie să ofere informații valoroase, utile și apreciate. Realizarea unei campanii de marketing online de succes necesită adesea crearea a ceva diferit, spectaculos și capabil să atragă și să rețină atenția.

  Content marketingul necesită întotdeauna o strategie, iar cei responsabili cu proiectarea și implementarea campaniilor de marketing de conținut trebuie să aibă mereu în vedere care este scopul comunicării și care sunt așteptările publicului țintă. În acest fel, poate alege cele mai potrivite mijloace de comunicare și mesaje aferente.

  Pentru a fi cu adevărat eficiente, campaniile de marketing de conținut trebuie să fie dinamice, întotdeauna adaptabile la nevoile de informații actuale ale utilizatorilor și capabile să influențeze intențiile de cumpărare ale clienților.

  Producerea de conținut de calitate asigură autoritatea unei mărci sau brand și promovează principiile și valorile din spatele mărcii respective. Inspirația de a genera text și informații de înaltă calitate poate face toată diferența între o marcă și concurenții săi, între a vinde și a arunca bani pe fereastră.

   De ce să alegeți serviciile ce creare de conținut de la Creativ24?

   Producția de conținut este baza unei bune comunicări pentru a atrage noi clienți și pentru a construi relații bune cu clienții existenți. Avantajele oferite de serviciile de scriere de conținut și copywriting pe care le-am menționat includ:

   Economisiți bani și creșteți eficiența canalelor digitale pe termen mediu, deoarece crearea de conținut de calitate este instrumentul cel mai eficient pentru a ajunge la publicul țintă;
   Beneficiați de experiența unei echipe multidisciplinare talentate în crearea de conținut relevant și personalizat;
   Vă ajutăm să rămâneți în contact permanent cu clienții dvs. scriind materiale de calitate care se potrivesc publicului dvs. țintă și canalului de promovare ales;
   Integram servicii de copywriting pentru clientii nostri, producand continut grafic si audiovizual relevant sau achizitii de imagini relevante pentru subiectele abordate;
   Măsurăm rezultatele și efectuăm audituri permanente pentru a evalua continuu eficacitatea strategiilor de conținut;
   Concepem strategii, creăm și implementăm campanii personalizate de marketing de conținut, permițând clienților noștri să se concentreze asupra afacerii lor

   Agenția Creativ24 vă punem la dispoziție servicii complete de creare de site-uri web și web design, optimizare SEO, marketing și comunicare online.

   gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web

   Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

   Melbourne, Australia
   (Sat - Thursday)
   (10am - 05 pm)
   DutchEnglishFrenchRomanian