DutchEnglishFrenchRomanian
Social media:
Sună-ne acum :
+40 721 988 588
Sună-ne:
+40 721 988 588
Agenție Web Design Cluj By Creativ24
24

Promovare YouTube

Servicii
YouTube

Servicii de promovare YouTube

YouTube sau cel mai vizionat site web unde utilizatorii pot încărca și viziona videoclipuri. Știați că peste 3 miliarde de videoclipuri sunt vizionate pe YouTube în fiecare zi? Peste 2 miliarde de oameni urmăresc videoclipuri pe YouTube în fiecare săptămână. YouTube este o parte importantă a marketingului pe rețelele sociale, deoarece atât de multe reclame și vizionări provin de la YouTube! Cu noi, afacerea ta va fi promovată pe YouTube și urmărită de cât mai mulți fani ai rețelelor sociale YouTube!

De ce Creativ24?

Nu ne mulțumim cu "E BINE ȘI AȘA

Suport Nelimitat

Suntem alături de tine 24/7
Servicii

Promovare YouTube Ads

Pentru a promova pe YouTube, mai întâi ai nevoie de un videoclip. Acest videoclip nu trebuie neapărat să fie produs de un studio video profesional. Integrarea serviciului de publicitate plătit de la YouTube cu Google Ads există de când Google a achiziționat YouTube în 2006. Pentru a vă promova pe YouTube, trebuie să vă înregistrați afacerea cu Google Ads.

Rezultate
rapide
Eficiență
maximă
Calitate
garantată

  Ai nevoie de promovare pe YouTube?

  Ca instrument de marketing, metodele de promovare video YouTube sunt esențiale pentru orice afacere care alege să ajungă la consumatori prin mediul online. Pe măsură ce vizionările lor pe YouTube cresc, au și posibilitatea de a-și crește vizibilitatea online.

  YouTube nu este strict un canal de performanță de marketing, dar vă poate consolida întreaga strategie online și vă poate ajuta să obțineți performanță pe termen lung. Promovarea pe Youtube se poate face prin intermediul a 3 tipuri de reclama: in-stream, in-display si in-search.

  Pentru anunțurile in-stream, videoclipul dvs. poate apărea înaintea videoclipului dorit de utilizator. Pentru relevanță, utilizatorii au cinci secunde pentru a decide dacă vor vedea întregul anunț. După acest timp, utilizatorii vor putea renunța la anunț apăsând butonul „Skip ad”.

  Avantajul acestui tip de reclamă este că veți fi taxat pe vizionare numai dacă un utilizator vă urmărește anunțul până la sfârșit sau cel puțin 30 de secunde. Această metodă de plată se numește CPV de la Click-per View.

  Anunțurile in-display video ad reprezintă modul în care anunțul dvs. poate apărea în partea dreaptă a unui videoclip care este redat, în această secțiune.

  Videoclipuri similare. Miniaturile anunțurilor dvs. pot apărea și în rețeaua de display Google Partner. Dacă utilizați acest tip de reclamă, videoclipul dvs. va fi afișat în funcție de categoria pe care o alegeți.

  Plătiți de fiecare dată când cineva dorește să vizioneze un videoclip după ce faceți clic pe anunțul din dreapta. Chiar dacă această taxă este CPC (cost pe clic), nu veți fi taxat dacă un utilizator face clic pe anunț, dar nu începe redarea videoclipului dvs.

  Serviciile noastre de promovare pe rețelele sociale sunt furnizate de o echipă de experți certificați. Vă ajutăm să comunicați cu publicul dvs. și să găsiți noi clienți în cel mai eficient mod posibil. Beneficiul tău? Creșteți conversiile, vânzările și gradul de conștientizare a afacerii dvs. Creăm o strategie de social media personalizată pentru dvs., astfel încât să puteți obține rapid rezultatele dorite. De la postări de zi cu zi până la crearea de conținut multimedia viral, crește nr. Like și distribuie și organizează evenimente care nu-ți irosesc bugetul!

  gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web

  Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)
  DutchEnglishFrenchRomanian