Optimizare SEO OnPage Site
Optimizarea SEO On-Page este cheia pentru o poziție ridicată în motoarele de căutare. Un site care nu are o arhitectură bună și nu are optimizare SEO pe pagină nu va funcționa și nu va apărea în topul rezultatelor google sau a altor motoare de căutare. Mai jos listăm câteva dintre optimizările pe care le facem.
De ce Creativ24?
Suport Nelimitat
Servicii SEO OnPage
Un site care nu este optimizat pentru OnPage și nu are o arhitectură internă bună nu poate funcționa în Google. Optimizarea SEO OnPage este fundamentală pentru a obține un clasament bun în motoarele de căutare, fiind „piatra de temelie” sau „fundamentul” oricărui site. Acest pas presupune atât optimizarea elementelor tehnice ale site-ului, cât și a conținutului paginilor. Toate acestea contribuie la o mai bună înțelegere și indexare a site-ului de către motoarele de căutare.
rapide
maximă
garantată
Îți oferim următoarele servicii SEO :
Optimizare Meta-Title
Taguri HTML (title/H1/…)
URL-ul SEO friendly
Certificat SSL
Optimizare Meta-Descriere
Setare keyword-uri
Optimizare imaginilor
Meta-Tiluri relavante și atragătoare
+ multe altele
Procesul de optimizare OnPage se realizează pe baza cuvintelor cheie stabilite în etapa de audit al site-ului. Această tehnică era simplă în trecut și majoritatea SEO-urilor simt că o știu. Dar acum lucrurile devin mai complexe. O arhitectură de site trebuie să țină cont atât de structura cuvintelor cheie din link-uri, dar și de experiența utilizatorului în navigare și informare.
Ce include Optimizarea SEO OnPage
Optimizarea Meta Titlurilor. Eticheta „Titlu” este unul dintre cele mai importante elemente în optimizarea OnPage. Pentru vizitator trebuie folosit un titlu scurt, dar descriptiv. Acest lucru îi va ajuta să îți identifice afacerea cât mai repede posibil. Eticheta „Titlu” este primul lucru pe care îl arată și indexează motoarele de căutare. În același timp, este primul lucru pe care un vizitator îl vede atunci când caută un produs/serviciu prin zeci de rezultate, deci este cartea de vizită a site-ului tău. Prin urmare, este important să-l atragi cât mai mult posibil. Un titlu plictisitor fără conținut va avea un CTR scăzut și nu veți putea ajunge la vârful Google.
Optimizarea Meta Descrierii. Metadescrierile ar trebui să includă o descriere informativă a site-ului dvs., concentrându-se pe domenii sau produse care sunt importante pentru afacerea dvs. Este considerat rezumatul paginii. Dacă utilizatorul îl consideră interesant și atractiv, atunci va face clic pentru a afla mai multe. CTR-ul este important și aici, depinde de calitatea conținutului.
Taguri HTML. Este esențial să arătați motoarele de căutare și vizitatorilor părțile importante ale site-ului dvs. HTML are câteva etichete care ne permit să facem acest lucru. De exemplu, titlurile H1, H2, H3, bold [puternic], italic [em] etc. Textul din titlul H1 este cel mai important și poate fi comparat cu titlul articolului. Prin urmare, designul acestuia trebuie să precizeze clar tema paginilor individuale, iar în cazul paginii de start, chiar domeniul de activitate. Prin urmare, prezența sa pe cele mai importante pagini ale site-ului este imperativă și optimizată pentru cuvintele țintă.
Optimizarea conținutului. Tot conținutul de pe un site web care înseamnă textul trebuie optimizat pentru a răspunde nevoilor motoarelor de căutare și ale vizitatorilor. Paginile de conținut abundă pe internet, așa că este important să vă asigurați că conținutul pe care îl publicați este relevant pentru preocupările utilizatorilor dvs. Trebuie să găsim un echilibru între numărul de cuvinte cheie, lungimea conținutului și limba folosită pentru a converti vizitatorii în clienți. Folosim serii de semnături, nu unele cuvinte cheie!
Optimizarea linkurilor. Dacă vizitatorul navighează greu pe site, degeaba optimizăm conținutul. Legăturile interne trebuie optimizate atât pentru vizitatori, cât și pentru Google. Adresele URL ale paginilor trebuie să fie scurte, descriptive și ușor de citit pentru a fi indexate corect de motoarele de căutare. Lungimea adresei URL nu trebuie să depășească 100 de caractere. Ar trebui să includă și cuvinte cheie care descriu conținutul paginii.
Optimizarea imaginilor. Dacă site-ul dvs. are o mulțime de imagini, trebuie să îl optimizați astfel încât motoarele de căutare să îl poată indexa. Oamenii pot interpreta cu ușurință imaginile vizual, dar motoarele de căutare au un proces complet diferit. De aceea, este important să le optimizați pentru a-i spune lui Google despre ce este vorba în imagine.
Doriți ca site-ul dvs. să reziste la actualizările Google? Așa cum alegi un zidar bun pentru fundația casei tale, care să reziste la cutremure, nu-i lăsa pe tinerii fără experiență să facă optimizarea SEO.