DutchEnglishFrenchRomanian
Social media:
Sună-ne acum :
+40 721 988 588
Sună-ne:
+40 721 988 588
Agenție Web Design Cluj By Creativ24
24

Marketing Online

Servicii Media
Agenție Media

Marketing digital și promovare online

Astăzi, performanța unei afaceri este măsurată și îmbunătățită prin prezența sa online. De aceea, există un interes din ce în ce mai mare pentru ceea ce numim marketing și promoții online. Importanta sa pentru valoarea afacerii este incontestabila, mai ales ca acest tip de promovare produce rezultate imediate, vizibile, masurabile si ajustabile. Marketingul digital este o componentă specializată a marketingului care utilizează tehnologii digitale bazate pe internet și servicii online pentru a promova produse și servicii folosind medii și platforme digitale precum computere și telefoane mobile.

De ce Creativ24?

Nu ne mulțumim cu "E BINE ȘI AȘA"

Suport Nelimitat

Suntem alături de tine 24/7
marketing online
Servicii Media

Marketing digital

Printre cele mai importante elemente ale marketingului digital menționăm: optimizarea pentru motoarele de căutare, marketingul de conținut, descrierea serviciilor și produselor prin site-uri web sau magazine online, prin reclame, comunicate de presă, interviuri, marketing în rețelele sociale, publicarea de articole pe bloguri sau publicații online de materiale informative. , marketing PPC prin rețele profesionale (Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn, Instagram etc.). 

Rezultate
rapide
Eficiență
maximă
Calitate
garantată

  Marketing digital – servicii profesionale

  Evoluțiile tehnologice de după anii 1990 și 2000 au schimbat modul în care mărcile și companiile au folosit tehnologia pentru marketing.

  Pe măsură ce platformele digitale sunt din ce în ce mai integrate în planurile de marketing și în viața de zi cu zi și pe măsură ce oamenii folosesc tot mai mult dispozitivele digitale în loc să viziteze magazinele fizice, campaniile de marketing digital au devenit dominante.

  Întrucât experiența utilizatorului este în prezent un factor foarte important în succesul oricărei campanii de marketing și promovare online, pentru a crește competitivitatea, cel mai bine este să acordați o atenție egală tuturor formelor de optimizare a site-ului, fie că este vorba de SEO on-page sau SEO off-page.

  Toate măsurile luate pentru a îmbunătăți aspectul site-ului web, experiența utilizatorului și aspectele interfeței cu utilizatorul, precum și toate materialele promoționale de pe site, trebuie să țină cont de preferințele clienților țintă actuali și potențiali.

  Organizarea celor mai performante campanii de marketing digital necesită o înțelegere aprofundată a detaliilor afacerii, o analiză atentă a concurenței, identificarea cât mai clară a publicului țintă, crearea de mesaje și găsirea celor mai potrivite canale și modalități de rezolvare a problemelor clienților.

  Obținerea ratelor de conversie necesare pentru afacerea dvs. și creșterea continuă necesită adesea colaborarea cu o agenție digitală specializată în proiectarea și implementarea unei strategii de marketing online. Astfel de strategii digitale includ:

  Experiență

  experiență anterioară în producerea de materiale de marketing digital și organizarea de evenimente;

  Servicii de design

  și creații specializate care răspund nevoilor și intereselor clienților țintă;

  Urmărirea și măsurarea

  rezultate continue, ajustarea activităților și (re)alocarea resurselor în funcție de eficiență sau scop.

  Cunoaștere a tipului de business

  o bună cunoaștere a tipului de business și a modalităților de promovare online;

  Servicii de content writing

  creare conținut și copywriting profesioniste pentru a concepe texte, mesaje și materiale adecvate și potrivite canalelor și clienților targetați;

  Realizarea unei stategii complexe

  prin combinarea mesajelor multiple, originale, puternice și de impact;

  Indiferent de domeniul de activitate al afacerii tale, serviciile de marketing online sunt esentiale. Fiecare afacere este unică, motiv pentru care fiecare strategie de promovare este diferită.

  Datorită competitivității și cerințelor tot mai mari ale utilizatorilor de astăzi, realizarea unei campanii de marketing online presupune atât o bună înțelegere a unei anumite tehnologii, cât și determinarea celei mai bune strategii pentru atingerea obiectivului.

  Fie că este vorba de marketing online pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii, pentru a promova produse sau servicii cunoscute sau inovatoare sau pentru a educa publicul, a strânge fonduri etc.

  Întreaga abordare trebuie să fie bine gândită încă de la început, iar cea mai potrivită metodă și canal trebuie să fie selectate și testate.

  De ce să alegeți campanii de marketing online pentru a vă dezvolta afacerea?

  Știm cu toții mediul online este cea mai bună și eficientă metodă de promovare. Pentru aproape orice produs sau serviciu pe care vrem să-l vindem sau să cumpărăm și orice informație de care avem nevoie, prima căutare se face printr-un motor de căutare.

  Prin urmare, asigurarea faptului că intenția și metodele de căutare online sunt cât mai eficiente posibil și mai adecvate pentru utilizatorii de astăzi este esențială pentru succesul unei afaceri.

  Într-un mediu online, analiza, scalarea și măsurarea tuturor acțiunilor și abordărilor este mai simplă și mai transparentă. Cu instrumentele disponibile, marketingul online ne permite să evaluăm și să controlăm mai bine toate promoțiile disponibile.

  Putem afla exact cine sunt vizitatorii site-ului, de unde provin, care sunt cele mai vizitate pagini, care sunt cele mai căutate servicii sau produse, cât timp petrec vizitatorii pe pagini, din ce regiune geografică provin și ce echipamente folosesc, câți oameni ajung să-l cumpere, ce acțiuni dau cele mai bune rezultate etc.

  Beneficiile prezenței și promovării online sunt incontestabile, iar orice afacere care își dorește să fie modernă, actuală și în viitoar ar trebui să acorde atenția cuvenită asigurării unei vizibilități optime în această dimensiune.

  De ce să alegeți serviciile de marketing digital de la Creativ24?

  Marketingul online este un proces complex care necesită multă abilitate în determinarea celor mai bune promoții, redactarea mesajelor, alocarea bugetelor și scalarea campaniilor.

  O echipă cu experiență în derularea campaniilor de marketing online poate fi de mare ajutor în găsirea celei mai potrivite soluții.

  Iată principalele motive pentru a alege să lucrezi cu noi:

  • beneficiați de o echipă dedicată care poate veni cu soluții eficiente atunci când organizați orice campanie de marketing online;
  • serviciile acoperă o gamă completă de abilități în web design, programare, optimizare și promovare;
  • strategia de marketing pe care o concepem va ține cont de toate detaliile, domeniului de activitate, piața pentru care este concepută, preferințele clienților țintă, bugetul disponibil etc.
  • creăm soluții personalizate pentru majoritatea tipurilor de campanii de marketing online;
  • ne concentrăm pe rezultate, pe cea mai bună comunicare posibilă și pe evaluarea frecventă a rezultatelor obținute.
  Ce iți poate oferii Agenția Creativ24?

  Pe baza profilului dvs. de business, a segmentelor de piață în care operați și a publicului dvs. țintă, vom selecta și optimiza strategia și mixul dvs. de marketing digital.

  Daca vrei sa profiti de toate oportunitatile pe care le ofera mediul online, promovarea pe mai multe canale in acelasi timp este cea mai buna optiune. Vă vom gestiona bugetul și vom acoperi toate canalele care conduc la oportunități, clienți potențiali și conversii:

  1. Content Marketing – Producerea de conținuturi originale create și publicate pe site-uri web, bloguri
  2. optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)
  3. Social Media Marketing – Optimizarea producției și distribuției de conținut pe rețelele sociale
  4. Google Ads (Adwords), Facebook Ads, LinkedIn Ads, Instagram Ads
  5. e-mail marketing și automatizare e-mailuri pentru conversii
  6. marketing online prin influenceri / blogging / forumuri / comunicate de presa / video marketing

  Serviciile noastre de promovare pe rețelele sociale sunt furnizate de o echipă de experți certificați. Vă ajutăm să comunicați cu publicul dvs. și să găsiți noi clienți în cel mai eficient mod posibil. Beneficiul tău? Creșteți conversiile, vânzările și gradul de conștientizare a afacerii dvs. Creăm o strategie de social media personalizată pentru dvs., astfel încât să puteți obține rapid rezultatele dorite. De la postări de zi cu zi până la crearea de conținut multimedia viral, crește nr. Like și distribuie și organizează evenimente care nu-ți irosesc bugetul!

   gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web

   Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

   Melbourne, Australia
   (Sat - Thursday)
   (10am - 05 pm)
   DutchEnglishFrenchRomanian