DutchEnglishFrenchRomanian
Social media:
Sună-ne acum :
+40 721 988 588
Sună-ne:
+40 721 988 588
Agenție Web Design Cluj By Creativ24
24

Creare Site WordPress

Servicii
WordPress

Creare site WordPress

WordPress este o platformă populară de Content Management System care este utilizată în întreaga lume. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot crea un site WordPress foarte rapid fără a avea cunoștințele necesare de programare. Potrivit statisticilor, peste 30% dintre site-urile web existente în lume sunt construite pe platforma WordPress. Daca te-am impresionat cu aceste statistici, vrem să știți că avem un serviciu de creare de site-uri WordPress pentru dvs.

Principalul avantaj în crearea unui site web pe platforma WordPress este că ai multe teme sau șabloane din care poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Puteți adăuga apoi diverse plugin-uri la acest șablon pentru a adăuga funcționalitate site-ului dvs.

De ce Creativ24?

Nu ne mulțumim cu "E BINE ȘI AȘA

Suport Nelimitat

Suntem alături de tine 24/7
Servicii

WordPress Design

WordPress este platforma noastră preferată de dezvoltare a site-urilor web. Simplitatea muncii noastre pe această platformă, împreună cu reducerea timpului de execuție, ne face să recomandăm această soluție majorității clienților noștri.

Rezultate
rapide
Eficiență
maximă
Calitate
garantată

Motive pentru care sa alegi un site de prezentare WordPress:

Securitate 100%
Încarcare Rapida
Poate stoca baze de date foarte mari
Este optimizat pentru mobil, tabletă și desktop; indiferent de dispozitivul de pe care îl accesați, se va afișa optim
Ai numeroase teme din care o poți alege pe cea mai potrivită
Datorită structurii sale specifice, motorul de căutare google îl recunoaște în căutările sale și poți obține o vizibilitate bună în rezultate
Panou de Administrare
Modul GDPR
Este flexibil și usor de folosit, conținutul poate fi modificat rapid
Pe acestă platforma îți putem dezvolta orice fel de website (online shopping, site de prezentare, agenție imobiliară, unitate de cazare, agenție de turism, ziar online, platformă e-learning, firmă de construcții, cabinet medical, blog, etc.)
Are în spate o comunitate mare de programatori care contribuie la îmbunătațirea continuă a platformei și a extensiilor acesteia

  De ce ai nevoie de un website WordPress

  Te-ai hotărât să-ți duci afacerea la un alt nivel cu ajutorul unui site web? Fie că vorbim despre un site de prezentare, un magazin online sau un simplu blog, platforma WordPress este ideală.

  Timpul de creare a site-urilor web pe această platformă este foarte scurt. Nu aveți nevoie de cunoștințe de programare pentru a face modificări site-ului dvs. sau pentru a adăuga conținut. Aveți acces la un panou de administrare intuitiv și ușor de utilizat.

  Site-urile create pe platforma WordPress sunt excelente pentru optimizarea SEO sau integrarea cu profilurile de social media pe care le aveți.

  Bucurați-vă de un site WordPress complet

  Site-ul web va fi întotdeauna cartea de vizită a afacerii tale. Doar alegând servicii premium poți vedea performanța afacerii tale. Un site wordpress profesional și complet vă va duce afacerea la următorul nivel.

  Servicii creare site WordPress

  Pune-ți afacerea în mâinile experților Creativ24. Ieși în evidență și fă-ți un nume într-un mediu online cu ajutorul unui site web wordpress cu design de calitate și performanță ridicată. Vom crea un site web pentru afacerea dvs. de la A la Z.

  Rezultatele obtinute de-a lungul timpului ne-au aratat ca experienta va duce intotdeauna la crearea unui site WordPress care sa se potriveasca exact dorintelor clientului. Acceptăm orice provocare pe care o aveți și suntem mereu gata să vă surprindem!

   gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web

   Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

   Melbourne, Australia
   (Sat - Thursday)
   (10am - 05 pm)
   DutchEnglishFrenchRomanian