DutchEnglishFrenchRomanian
Social media:
Sună-ne acum :
+40 721 988 588
Sună-ne:
+40 721 988 588
Agenție Web Design Cluj By Creativ24
24

Creare Magazin Online

creare magazin online 2
Servicii
Shop Online

Creare magazin online – Shop Online

Ușurința de acces la internet disponibilă în prezent a făcut din vânzările online un segment în creștere semnificativ al comerțului în fiecare an. Ori de câte ori dorim să aflăm despre un produs sau serviciu, în cele mai multe cazuri prima căutare va fi online.

Alegem din ce în ce mai mult să facem cumpărături din magazinele online. Lupta pentru a obține cât mai mulți clienți se desfășoară în acest domeniu. În timpul pandemiei, comerțul electronic a devenit elementul vital al multor afaceri tradiționale care au fost nevoite să implementeze sau să extindă rapid vânzările online.

De ce Creativ24?

Nu ne mulțumim cu "E BINE ȘI AȘA"

Suport Nelimitat

Suntem alături de tine 24/7
creare-magazin-online
Servicii

Creare Shop Online

Dacă un magazin fizic poate oferi produse doar trecătorilor din zona sa, un magazin online poate satisface cumpărătorii de pretutindeni. Creativ24 ​​îți poate pune la dispoziție un magazin online care integrează acele caracteristici și opțiuni de care ai nevoie pentru a efectua o anumită activitate într-un mod optimizat

Rezultate
rapide
Eficiență
maximă
Calitate
garantată

De ce să alegeți Creativ24 pentru creare magazin virtual?

Fiecare magazin online trebuie să țină cont de specificul produsului pe care îl vinde, de piața sa și de publicul țintă pentru care a fost creat.

Acesta trebuie să ofere informații în limba utilizatorului, să conțină cât mai multe detalii despre produsele vândute, caracteristici, opțiuni de comparare și cumpărare, opțiuni de selecție a produselor, variante, culori, mărimi, cantități, inclusiv module de plată online, livrare rapidă etc.

Beneficiați de cele mai avansate și performante opțiuni care răspund cel mai bine nevoilor clienților dvs. țintă, serviciile noastre de dezvoltare a magazinului online oferă (în funcție de bugetul și obiectivele dvs.):

Design modern și personalizat pentru magazin online

Un design atractiv, original, optimizat contribuie foarte mult la crearea identitatii de brand pentru a asigura o experienta placuta de navigare si a obtine cea mai buna rata de conversie. Clienții care ajung la magazinul online trebuie să găsească aici rapid și ușor toate informațiile necesare, să se bucure de acces la conținutul disponibil, să vrea să cumpere, iar acest lucru este posibil doar cu cât mai multe elemente de grafică și design.

Optimizare magazin virtual pentru motoarele de căutare (SEO)

Designul și conținutul magazinului online creat de Creativ24 este conceput și ajustat pentru a se potrivi cel mai bine cu algoritmii motoarelor de căutare disponibili în prezent. Imagini, grafice, descrieri, titluri, descrieri, conținut textual, link-uri etc. Vor fi realizate și gândite pentru a vă asigura că ajungeți în prima pagină a rezultatelor căutării cât mai repede posibil. Totuși, rezultatul natural va depinde de competiție (vechime și performanțe)

  Comportament e-shop responsiv – adaptare pentru orice tip de display

  Astăzi, tot mai mulți utilizatori găsesc și cumpără de pe dispozitive mobile. Prin urmare, serviciile de creare a magazinului online oferite includ un comportament responsive, capabil să afișeze și să consulte informațiile necesare de pe orice tip de afișaj în condiții optime, fie el desktop, laptop, laptop, tabletă sau smartphone.

  Serviciu personalizat de programare a platformei de e-commerce

  Fiecare afacere este unică, motiv pentru care este întotdeauna nevoie de un serviciu personalizat de programare a magazinului online, adaptat specificului domeniului, nevoilor utilizatorului și nevoii de a gestiona datele, clienții, stocurile, pentru a introduce și optimiza module de monitorizare a vânzărilor și a rezultatelor.

  Panou de administrare a magazinului online ușor de utilizat

  Platforma de e-commerce pe care o dezvoltăm și implementăm este ușor de gestionat de către proprietarii de magazine online fără cunoștințe tehnice avansate specifice. Nu este nevoie să angajezi un profesionist sau să urmezi un curs de programare pentru a folosi soluțiile de e-commerce pe care le dezvoltăm în condiții optime. Informațiile și modulele necesare pentru a asigura procese optime pentru afacerea dvs. vor fi ușor accesibile și gestionabile.

  Posibilitatea de a integra in magazin alte module și aplicații

  În funcție de nevoile specifice oricărui tip de business, serviciul de creare magazin online dezvoltat de agenția noastră oferă posibilitatea de a conecta, adăuga și sincroniza alte soluții ERP, CRM-uri sau aplicații externe. Cu ajutorul acestor module, vei controla procesele interne și externe legate de produse, servicii, înregistrare, preluare, pregătire, facturare și livrare precum și retururile comenzilor, menținerea relațiilor cu clienții și multe altele. Datorită acestor integrări, vă puteți simplifica și eficientiza procesul de vânzare.

  Servicii ulterioare de gestionare și întreținere a magazinului online

  Dacă nu aveți resursele (timp, oameni) pentru a gestiona și întreține magazinul online creat, puteți externaliza aceste servicii către agenția noastră. Experiența acumulată garantează eficiență maximă pentru a gestiona mai bine afacerea dvs. online, a o menține și a o menține la un standard de performanță excelent.
  Care sunt principalele avantaje ale serviciului de creare a magazinului online?

  Dacă vrei să ai un e-shop cât mai vizibil și un brand sau o identitate ușor de observat, îți recomandăm să apelezi la serviciile de realizare magazin online ale unei agenții dedicate cu o echipă de creație, design și programare cu experiență.

  În prezent, agenția concepe și realizează soluții de creare de magazine online pentru multe tipuri de afaceri. Pentru a accelera implementarea și a reduce costurile, vă recomandăm să alegeți o platformă găzduită (SaaS) adaptată industriei și pieței pe care doriți să o vindeți.

  Pentru performanță, un aspect unic și un buget mai mare disponibil, vă recomandăm să implementați o platformă open source sau funcții speciale pentru a dezvolta o platformă de comerț electronic personalizată.

  Pentru a obține rezultatele dorite și pentru a găsi împreună cea mai bună soluție pentru crearea unui magazin online, acordăm o atenție deosebită unui acord în care vom acorda o atenție deosebită înțelegerii intereselor, nevoilor și dorințelor proprietarului.

  crearea unei identități de imagine și de brand distincte, ușor de remarcat, memorabile;
  alegerea și implementarea unei platforme de vânzări online potrivite catalogului de produse și domeniului;
  crearea unei interfețe grafice interactive și simplu de folosit de către utilizatori;
  oferirea de informații și detalii despre produse, prețuri și disponibilități;
  gestionarea cât mai eficientă a tuturor proceselor de vânzare, garanție și retur implicate;
  integrarea de module servicii de la procesatori de plăți online și logistică autorizați și agreați de beneficiar;
  posibilitatea de a organiza campanii de promovare și marketing cât mai eficiente, cu rezultate ușor de urmărit și cuantificat;
  obținerea unor rate de conversie și retenție cât mai bune .

  Agenția noastră oferă opțiunea de a crea și personaliza un magazin online bazat pe o platformă găzduită sau personalizată pentru a se potrivi fiecărei specificații, cerințe, buget sau nivel de creștere a unei afaceri online. Împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru a lua deciziile corecte și pentru a regla platforma potrivită.

  Toate magazinele online au caracteristici și particularități care le fac utile nevoilor, preferințelor și intereselor actualilor comercianți și clienți.

  Experiența noastră de peste 11 ani în dezvoltarea, implementarea și menținerea platformelor de comerț electronic în diverse domenii ne oferă un avantaj competitiv major, combinat cu tehnologia și profesionalismul, garantându-vă rezultate excelente în dezvoltarea viitorului dumneavoastră magazin virtual.

  Brandul tău are doar câteva secunde pentru a impresiona. Site-ul dvs. oferă ceea ce au nevoie pentru a convinge utilizatorii să cumpere? Noi, cei de la Creativ24, nu construim doar site-uri web care arată bine.

  Creăm site-ul web inteligent perfect pentru afacerea dvs., conceput pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare, performanță și funcționalitate. În spatele fiecărui pixel este o strategie!

   gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web

   Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

   Melbourne, Australia
   (Sat - Thursday)
   (10am - 05 pm)
   DutchEnglishFrenchRomanian