DutchEnglishFrenchRomanian
Social media:
Sună-ne acum :
+40 721 988 588
Sună-ne:
+40 721 988 588
Agenție Web Design Cluj By Creativ24
24

Administrare conturi sociale

Servicii
Conturi Sociale

Servicii de administrare Conturi Sociale

Creștem prezența online a afacerii dvs. și numărul de clienți potențiali. Scopul nostru este să vă susținem și să vă creștem afacerea online prin intermediul rețelelor sociale și să atragem strategic noi clienți pe baza obiectivelor dvs., a tipului de piață în care vă desfășurați activitatea și a schimbărilor rapide din rețelele sociale.

De ce Creativ24?

Nu ne mulțumim cu "E BINE ȘI AȘA

Suport Nelimitat

Suntem alături de tine 24/7
Servicii

Administrare conturi

Prin serviciile noastre de manager de cont de rețele sociale, vă punem la dispoziție o echipă dedicată să vă satisfacă nevoile dvs. sociale. Strategia noastră presupune multă activitate în mediul online, publicarea de texte atractive pe rețelele de socializare, publicarea de conținut unic de înaltă calitate pe blogurile site-ului și distribuirea acestora în rețelele de socializare.

Rezultate
rapide
Eficiență
maximă
Calitate
garantată

Care sunt punctele noastre forte în gestionarea conturilor de social media?

Realizăm alianțe strategice
Experienta în afaceri și cunoștințele de marketing
Creăm tipuri de conținut
Lucrăm planificat și strategic
Gândim și creăm campanii de promovare plătite
Urmărim indicatori de performanță

  Creare conturi Social Media

  Companiile nu mai pot monopoliza 100% din atenția clienților lor făcând reclamă doar la TV, radio, ziare sau reviste tipărite. Pentru că pot găsi cu ușurință magazine online și site-uri de comerț electronic, înseamnă că trebuie să urmăm noile tendințe și fiecare companie trebuie să promoveze pe rețelele de socializare.

  Creativ24 ​​poate crea conturi de social media pentru tine pe Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest, Youtube, Google Business. Scopul principal al unei promoții este acela de a căuta atenția cumpărătorilor asupra unui produs pentru a genera interes pentru produs, a informa disponibilitatea acestuia și a explica cum diferă de produsele concurente.

  Rețelele de socializare au devenit cea mai accesibilă modalitate de a transmite informații sau mesaje clienților. Conturile de rețele sociale conțin, de asemenea, informații ale companiei, istoric, postări, contact și alte informații utile. Astăzi, consumatorii se bazează, de asemenea, pe diferiți oameni care îi urmăresc și îi ajută să ia decizii de cumpărare. De aceea, influențarea marketingului social media a devenit o parte atât de importantă a ecosistemului de afaceri de astăzi.

  Creare postări Social Media

  Nu este suficient să ai conturi de social media, ci acestea trebuie să fie active cu postări frecvente. În funcție de domeniul tău de activitate, postările pe rețelele sociale diferă. Creativ24 ​​se bazează pe 3 tipuri de postări pe rețelele sociale:

  1. Postările raționale pe rețelele sociale – Postările raționale sunt acelea în care este transmis mesajul scurt și obiectiv. În care este captată atenția cititorului, iar atunci când citește mesajul postării știe exact care sunt beneficiile, avantajele și garanțiile produselor sau serviciilor incluse în postare.
  2. Postări emoționale pe rețelele sociale – Postările emoționale sunt programate pentru a evoca o emoție, pozitivă sau negativă. Emoția motivează achiziționarea produselor sau serviciilor companiei tale. În urma unor postări difuzate pot fi trezite emoții de siguranță, fericire, frică etc.
  3. Postări morale pe rețelele sociale – Postările morale au ca scop anumite dorințe din mediul social. Un exemplu ar fi nevoia de a păstra mediul în siguranță. Pentru fiecare cont de social media trebuie adoptată o postare diferită. Postările pot fi cu imagini, scris, video sau combinate. Când faci o postare, trebuie să alegi titlul potrivit, conținutul potrivit și momentul potrivit pentru a posta. Titlul unei postări trebuie să fie captivant, factorul decisiv în continuarea citirii postării. Conținutul ar trebui să includă obiectul dvs. de afaceri, datele companiei și beneficiile. Acestea trebuie scrise pentru ca cititorii să le înțeleagă.
  Administrare conturi Social Media

  Conturile de social media trebuie să fie mereu active. Este o promovare suplimentară a companiei tale, iar potențialii clienți pot interacționa cu tine. Puteți opta pentru serviciile noastre de administrare conturilor sociale și de creare a contului media.

  Este foarte important să postezi frecvent și să faci un program de postare. Programul îi ajută pe vizitatorii paginilor de socializare să vă cunoască mai bine și să vă urmărească. De exemplu, dacă postați o postare de blog pe site-ul dvs. în fiecare luni, persoanele interesate vor începe să vă urmărească pagina de socializare și vor ști că un nou articol vine în fiecare luni.

  Ora la care postezi este foarte importantă. Avatarul clientului te ajută mereu să-ți întocmești planul de promovare pe rețelele sociale. Cu ajutorul avatarului clientului, vei afla la ce oră îi găsești activ pentru a-ți citi postările și ce fel de postări le atrag atenția.

  Creativ24 ​​vă pune la dispoziție serviciul de gestionare a contului Social Media. De acum puteși lăsa elaborarea planului de promovare și crearea postărilor pe seama noastră. De asemenea, suntem activi și atenți atunci când primiți solicitări sau mesaje noi.

  Serviciile noastre de promovare pe rețelele sociale sunt furnizate de o echipă de experți certificați. Vă ajutăm să comunicați cu publicul dvs. și să găsiți noi clienți în cel mai eficient mod posibil. Beneficiul tău? Creșteți conversiile, vânzările și gradul de conștientizare a afacerii dvs. Creăm o strategie de social media personalizată pentru dvs., astfel încât să puteți obține rapid rezultatele dorite. De la postări de zi cu zi până la crearea de conținut multimedia viral, crește nr. Like și distribuie și organizează evenimente care nu-ți irosesc bugetul!

  gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web

  Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)
  DutchEnglishFrenchRomanian